2009. november 18., szerda

Szegény fejem! Felrugtam az "összefogást"?


Megosztott Kiwi-díjat kaptunk a Transindextől Czika Tihamérral, a november 5-i főtéri tiltakozás kezdeményezéséért és megszervezéséért. Mindamellett, hogy őszintén jól esett a Transindex gesztusa, a kiwi rám eső részét is Tihamérnak ajánlottam, azért, hogy eloszlassam a díjazókban felmerült aggodalmakat. Válasz is érkezett, de úgy tűnik, hogy szegény Tihi félreértette, és kissé görcsösen értelmezte a gesztust. Legalábbis ezt éreztem a válaszlevelét olvasva.

3 megjegyzés:

  1. Szegény Tihi! Mindjárt elsírom magam.

    VálaszTörlés
  2. Ez a mondat nem semmi: "Ugyanúgy örültem neki mint annak a flashmob sikerének, média- és politika-impactjének amelyért adtátok."

    VálaszTörlés
  3. Felháborító!Mindent tönkretettél, amit hosszú hónapok munkájával összehoztak! Hátbaszúrtad a bajtársunkat, aki éveken át következetesen kiállt az egyházaink, az egyházi oktatás, az EME és sok egyéb fontosabbnál-fontosabb ügy mellett. Aki az elmúlt napokban 11 pontba foglalt kívánságistát írt a kolozsvár PDL-s Mikulásának. S tette mindezt a mi nevünkben és értünk, elárvult kolozsvári magyarokért! Ez jóvátehetelen!!!

    VálaszTörlés