2009. november 18., szerda

Szász Jenő zseniális felfedezése: Bă-Sz-eN-Té!


Băsescut támogatja Szász Jenő az elnökválasztás második fordulójában, ugyanakkor arra buzdít, hogy az első fordulóban az SZNT felhívását követve, érvénytelen szavazatokat dobjunk az urnákba.
Ha eddig bárki is kételkedett volna az ún. nemeuklidészi geometriában, többé ne tegye. Ezúttal Szász Jenő bizonyítja be, hogy a párhuzamosok igenis találkoznak. A bravúros felfedezés lényege, hogy a "Ne válasszunk elnököt Romániának..." és a „Véleményem szerint Băsescu az egyetlen olyan jelölt, aki megérdemli, hogy rá szavazzunk..." kijelentések valójában nincsenek is ellentmondásban egymással!
Ezek után már sokkolni sem tud a következő kinyilatkoztatása, mely szerint "...a PDL a magyar közösség egyetlen reménysége"!

3 megjegyzés:

  1. Szásznak Băsescu, az EMNT-nek Kelemen a megmentő.
    Hol sérül itt a geometria?

    VálaszTörlés
  2. Ott, hogy az SZNT felhívás elvi alapon utasítja vissza az összes államelnök jelölt támogatását: Ne válasszunk elnököt Romániának, amíg nem választhatunk Székelyföldnek is! Nem lehet ezt az álláspontot támogatni, miközben az egyik jelölt mellet korteskedünk. A kettő homlokegyenest ellentmond egymásnak.

    VálaszTörlés